تغذیه و رژیم درمانی
آموزش تغذیه و تبادل اطلاعات تغذیه ای و رژیم درمانی . سیدداودحسینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

پيوندها
مشاهده و دانلود فیلم های آموزشی
شارژ رایتل
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تغذیه و رژیم درمانی و آدرس sdh-diet.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.









نويسندگان
سیدداودحسینی

آخرین مطالب


 


خبرآنلاین: چندی پیش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که خوردن ۵۰ گرم گوشت‌های فرآوری شده، در روز احتمال مبتلا شدن به سرطان را ۱۸ درصد افزایش می‌دهد. همچنین در این گزارش گفته شده که گوشت قرمز هم ممکن است باعث ایجاد سرطان شود، اما هنوز دلایل کافی برای اثبات آن به‌دست نیامده است.

سازمان تحقیقات درباره‌ سرطان کشور انگلستان (Cancer Research UK) هم گفته که بهتر است مصرف گوشت قرمز را بسیار کم کرد و ساندویچ بیکن ممکن است، احتمال بروز سرطان در افراد را افزایش دهد در گوشت‌های فرآوری شده، تغییراتی ایجاد می‌شود که عمر استفاده از آنها افزایش پیدا کند یا مزه‌ آنها با دودی کردن، اضافه کردن نمک و پخت به روش‌های مختلف تغییر کند.
 
گوشت‌های فرآوری شده مانند بیکن، سوسیس، هات‌داگ و سالامی به دلیل تغییراتی که در آنها ایجاد شده، موجب به خطر افتادن سلامتی می‌شوند. برای تولید این گوشت‌ها کارهای شیمیایی مختلفی انجام می‌شود که احتمال بروز سرطان در مردم را افزایش می‌دهند.

همچنین پخت غذا در دمای بالا مانند کباب کردن گوشت در باربیکیو مواد شیمایی سرطان‌زا به وجود می‌آورد. در کشور انگلستان ۶ درصد از مردم احتمال دارد که سرطان مبتلا شوند. اگر این افراد در طول روز ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده استفاده کنند، این آمار به ۷ درصد می‌رسد.
 
استفاده از خمیرمرغ غیرمجاز
 
در این میان رئیس سازمان غذا و دارو درباره مصرف افراطی و روزانه سوسیس و کالباس گفت: نگرانی های ما در زمینه سوسیس و کالباس مانند گذشته همچنان وجود دارد و این امر نیازمند نظارت بیشتری است.
 
دکتر رسول دیناروند درباره سلامت فرآورده های پروتئینی به ویژه سوسیس و کالباس ها، با ابراز نگرانی نسبت به استفاده از نوعی خمیر مرغ غیرمجاز در تهیه برخی از سوسیس و کالباس ها، گفت: اقداماتی در این زمینه در حال انجام است که این خمیرهای غیرمجاز جمع آوری شوند. ما مصرف منطقی خمیر مرغی که از منابع قابل تایید استحصال می شود را دنبال می کنیم.
 
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مباحث بهداشتی مشکل اصلی فرآورده های پروتئینی نیست، بلکه مشکل اصلی آن است که تغذیه جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان را برهم می زند. بر این اساس مصرف افراطی و روزانه این فرآورده ها به هیچ وجه توصیه نمی شود و از نظر تغذیه ای کاری خطرناک است. در مجموع افزایش سلامت جامعه هدف اصلی وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروست.
 

لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.

ادامه مطلب ...
 

.                                                  

تا ديروز زندگي بشر مملو از ترس از بلايايي جهان گستر چون وبا، حصبه ، تيفوس و طاعون بود ، اكنون خوشبختانه اين بيماريهاي مهلك كه روزي همه جاگير بودند با پيشرفت دانش پزشكي و رعايت اصول بهداشتي ديگر موجب نگراني نيستند،امروزمانگران صدمات متفاوتي هستيم كه در محيط زيست ما در كمين نشسته‌اند صدماتي كه محصول پيدايش و تكوين شيوه زندگي جديد خود بشر هستندساليانه ميليونهابيماری باخواستگاه غذادردنيااتفاق مي افتدواين بيماريهابراثرپاتوژنهاوياسموم شيميايی مانندباکتريها،ويروسهاوانگل هاکه مي توانند بيماریزايی کنندوياسمومی مانندديوکسين،باقيمانده های دارويی وياسموم دفع آفات و ... درانسان ايجادمي شودواززمانی که غذابه صورت صنعتی توليدشدودرسطح وسيعتری ازگيتی بصورت بين المللی توزيع شدند،اين بيماري هاهم درعرصه وسيع تروباجديت بيشتری خودرابروزدادندوهمچنين حواشی جديدتری مانندبيوتروريسم غذايی هم پيداکرده است که خرابکاران برای پيشبرداهداف خودازآلوده کردن غذابه عنوان وسيله ای برای آسيب رساندن به جوامع هدف استفاده مي كنندوازهمين رونيازهماهنگی وپیوستگی زنجیره تولیدغذاودستگاههای نظارت کننده دولتی وخصوصی درتمام سطوح ميباشد.در واقع ايمنی غذايی يک مسوليت مشترک است. از کشاورزان و توليدکنندگان گرفته تا ،فروشندگان و مصرف کنندگان

 

 

 

 

 

 

 

 

لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.

ادامه مطلب ...
 
سه شنبه 11 شهريور 1393برچسب:سیدداودحسینی , تغذیه صحیح ,تغذیه, :: 9:0 :: نويسنده : سیدداودحسینی

19 میلیون نفر بی تحرکند.

5 میلیون نفر سیگاری می کشند.

47 میلیون نفر در کشور غذای نامناسب می خورند.

7 میلیون نفر قند خون دارند .

15 میلیون نفر کلسترول بالا دارند.

 

لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.

ادامه مطلب ...
 

 نکات تغذیه‌ای برای پس از‌ ماه مبارک رمضان

 بدن انسان خود را با هر شرايطي تطبيق مي‌دهد و به راحتي مي‌تواند پس از يك ماه روزه‌داري و بازگشت تغذيه به حالت عادي، درصورت رعايت نكات تغذيه‌اي خود را مجددا با شرايط تغذيه‌اي پس از‌ ماه مبارك رمضان تطبيق دهد.

لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.

ادامه مطلب ...
 

فرارسیدن فصل تابستان و گرما ممکن است با شیوع مشکلات سلامتی بسیاری نظیر انواعی از ناراحتی‌های پوست و مو، گرمازدگی و یا آفتاب‌سوختگی همراه شود.

متخصصان سلامت و بهداشت عمومی همواره تاکید دارند که با توجه به ناراحتی‌های شایع در این فصل، تغییر در رژیم غذایی و رعایت برخی از نکات بهداشتی برای حفظ سلامت بدن ضروری است.

در مقاله جدیدی، این متخصصان به معرفی مفیدترین نکات و مهم ترین توصیه‌های بهداشتی مخصوص این فصل پرداخته‌اند که به شرح زیر است:

درمان گرمازدگی, درمان شوره سر

1- گرمازدگی یکی از مشکلات شایع در فصل تابستان است.

ر این حالت بدن حرارت زیادی از محیط جذب می‌کند و قادر به دفع این گرمای اضافی نیست.
گرمازدگی، یک وضعیت خطرناک جسمی است که باید فورا برطرف شود. برای این منظور مهم ترین اقدام، پایین آوردن سریع دمای بدن است.

برای خنک کردن بدن می‌توانید روی پوست، بسته‌های یخ قرار دهید یا دوش آب سرد بگیرید. همچنین پوشیدن لباس‌های گشاد، نخی و با رنگ روشن،‌ نوشیدن آب زیاد و خودداری از جنب و جوش و تحرک خیلی زیاد در این فصل برای پیشگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود.

لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.

ادامه مطلب ...
 
جمعه 23 ارديبهشت 1390برچسب:, :: 20:20 :: نويسنده : سیدداودحسینی

هر گاه حیوانات با یک نوع غذا تغذیه شوند ،به زودی و یا پس از مدتی بیمار شده و می میرند . یک نوع غذا حاوی تمام مواد مغذی ضروری نیست . مثلا گندم (آرد کامل گندم)

لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.

ادامه مطلب ...
 
دو شنبه 19 ارديبهشت 1390برچسب:, :: 20:43 :: نويسنده : سیدداودحسینی

 

مواد مغذي
مواد مغذي ، موادشيميايي موجود در غذا ها هستند كه مورد نياز بدن مي باشند.
لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.

ادامه مطلب ...
 
یک شنبه 18 ارديبهشت 1390برچسب:سلامت,تعادل غذایی,گروه غذایی, :: 20:34 :: نويسنده : سیدداودحسینی

 

تعادل=سلامت
غذاها بايد به نسبت مناسب در برنامه غذايي شما گنجانده شود.نيازي نيست به دقت مقدار غذا هاي مختلف را اندازه گيري كنيد ،به جز در موارد توصيه هاي پزشكي ،كه الگوي خوردن شما بايد تحت نظر كارشناسان تغذيه باشد.
ما پنج گروه غذايي داريم كه به شرح زير هستند:
 
لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.

ادامه مطلب ...
 

  داشتن تغذيه صحيح و سالم به منظور افزايش سطح سلامتي و كارايي بدن امري حياتي است منظور از تغذيه سالم،تلاش براي پيروي از يك ر‍ژيم غذايي حاوي مواد مغذي مي باشد. كليد داشتن تغذيه سالم ،داشتن رويكردي متعادل به غذا ها است .چيزي به اسم غذاي" بد" يا غذاي  "خوب" نداريم .بايد برنامه غذايي خود را كلي ببينيد .فقط اگر برنامه غذايي شما حاوي مقدار زيادي غذاهاي نه چندان خوب باشد،سالم نيست.هيچ غذايي نبايد در يك تغذيه سالم ممنوع شود،مگر به دليل برخي بيماري ها .  جهت آگاهي از اينكه تغذيه اي خوب و سالم است اولين مسئله كفايت تغذيه اي ميباشد كه بايستي ديد آيا برنامه غذايي براي فرد يا گروهي از افراد كافي است يا نه؟ كار مشكلي است كه بدانيم آيا رژيم مورد نظر تمام نيازهاي تغذيه اي يك فرد را براي ترميم و نگهداري فرآيندهاي زندگي و رشد فراهم مي كند؟

  وجود يا عدم وجود يك ماده مغذي ممكن است روي قابليت دستيابي ،جذب ،متابوليسم و يا نيازهاي تغذيه اي به ساير مواد مغذي تاثير بگذارد.

 

 شناخت روز افزون ارتباط بين مواد مغذي باعث شده است كه براي تعيين كفايت تغذيه اي ر‍ژيم چند اصل در نظر گرفته شود:

 

 


 

لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.

ادامه مطلب ...
 

صفحه قبل 1 صفحه بعد